Search
Close this search box.

Leo Messi, amb la Federació en una nova campanya de cardioprotecció per als clubs

L'objectiu, dotar d'un desfibril·lador tots els camps i pavellons

Leo Messi, en el vídeo de la campanya // FCF

El blaugrana Leo Messi és la imatge de la campanya ‘Tots som un batec’ de la Federació Catalana de Futbol, que pretén cardioprotegir la totalitat del futbol i el futbol sala català.

Aquesta campanya, fruit d’un conveni signat amb la Fundació Leo Messi, la Fundació ‘La Caixa’, CardioSOS i la Fundació de la Federació Catalana de Futbol, permetrà la instal·lació d’un desfibril·lador en tots els camps de futbol i pavellons i pistes de futbol sala de Catalunya que encara no en tenen. S’invertiran 200.000 euros per tal de cardioprotegir un total de 180 instal·lacions esportives.

La campanya incideix, entre altres eixos, en el foment de la pràctica esportiva segura i saludable, tenint en compte que la salut dels federats i federades és una qüestió prioritària per a la Federació, segons informa l’ens.

Així doncs, tots els clubs de futbol i futbol sala catalans que no disposin d’un equip de cardioprotecció podran acollir-se al conveni per poder disposar d’un desfibril·lador a les seves instal·lacions esportives, així com la realització d’un curs de formació en l’ús de l’aparell DEA per als seus membres.

La campanya s’engega aquesta temporada 2020/2021, i tindrà continuïtat durant el següent curs.

Tota la informació de la campanya es troba disponible a la pàgina web de nova creació totssomunbatec.cat, on es poden visualitzar els vídeos de la campanya, amb Messi com a protagonista, i els passos a seguir per part dels clubs interessats per fer la sol·licitud del desfibril·lador.


https://youtu.be/334Z-GZU0Z4

Comparteix la notícia