Search
Close this search box.

Leo Messi grava un anunci al Nou Pins Vens, el camp de la Blanca Subur

Al crac blaugrana se l'ha vist fent tocs de pilota sobre la gespa

Messi, a la sortida del Nou Pins Vens // ALEIX RAMÍREZ

Leo Messi ha estat aquest matí a Sitges gravant un anunci aprofitant que no tenia entrenament amb el Barça. El rodatge s’ha portat amb el màxim hermetisme.

Al crac argentí se l’ha vist fent tocs amb una pilota al Nou Pins Vens, el camp de la Blanca Subur, davant de les càmeres. Messi ha abandonat les instal·lacions al volant del seu cotxe particular. Demà tornarà a la feina per preparar el Clàssic de dissabte contra el Reial Madrid.

El periodista sitgetà Aleix Ramírez ha seguit el rodatge des de fora del camp i se n’ha fet ressò a través dels seus perfils a Twitter i Instagram.


https://twitter.com/aleixrm/status/1379727017701150721?s=20

No és la primera vegada que Messi participa en un rodatge d’un anunci a Sitges. El 2011 ja en va gravar un altre. Va ser per a Adidas, la firma que el vesteix, al passeig de la Ribera i a la plaça de l’Ajuntament.


https://twitter.com/aleixrm/status/1379732848744275969?s=20


Messi, de menut, ja va estar a Pins Vens. Va ser en l’antic camp de terra de la Blanca Subur jugant el prestigiós torneig de juvenils del club de cada estiu. En aquella ocasió ja va donar mostres del seu talent i va cridar l’atenció del públic present.

Comparteix la notícia