,

L’equip D4P del Gimnàstica Vilanova, bronze en la 1a fase escolar de la Copa Catalana

Aina Rovira, plata de la general en el concurs individual

L'equip escolar D4P del Club Gimnàstica Vilanova // CGVILANOVA

L’equip D4P del Club Gimnàstica Vilanova va endur-se la medalla de bronze en la primera fase escolar de la Copa Catalana, celebrada el cap de setmana passat a Hostalets de Balenyà.

Les protagonistes van ser Aina Rovira, Jana Mora, Paula Domínguez, Mariona Guerrero, Olalla Gutiérrez i Gisela Calvo.

En el concurs individual va destacar la medalla de plata d’Aina Rovira en la classificació general sent segona en paral·leles i tercera a terra a la classificació per aparells.

En salt, Mariona Guerrero va aconseguir la segona posició i Gisela Calvo va quedar tercera.

En la categoria escolar A4P el Club Gimnàstica Vilanova hi va concórrer amb Lola Gutiérrez; en B4G, amb Jordina Simón, Mar Torrella i Daniela Güixens, i en C4P, amb Noa Terrada. Per a totes aquestes gimnastes va ser la primera competició federada.

Júlia Zoroa van participar en la categoria C4G i va acabar en la vuitena posició de la classificació general. En aquesta categoria també va competir-hi Alma Roncero.

Totes aquestes gimnastes ara ja es preparen per a la segona fase escolar de la Copa Catalana, que tindrà lloc al mes de març.

La propera cita per a la gimnàstica artística serà en el nivell base (categories 1-2-3-4-5) a Olot els dies 18 i 19 de febrer.