Search
Close this search box.

L’equip DiverSit del Sitges, quart en la DICUP 2023 de la Fundació Barça

El torneig, una jornada de convivència al voltant de la pilota

El DiverSit del Sitges amb l'equip de la Fundació Barça // UE SITGESL’equip DiverSit del Sitges va ocupar, dissabte, la quarta posició en la segona edició de la DICUP, la festa del futbol inclusiu que organitza la Fundació Barça.

La cita va ser a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i va servir per compartir una jornada de convivència al voltant de la pilota.

Els equips participants en el torneig es van dividir en dos grups. El Sitges va partir del grup B quedant segon, per darrere de la Fundació Barça. Els d’Aiguadolç van acabar jugant la final de consolació per cloure la DICUP en la quarta plaça.

La classificació final no tenia importància en aquesta competició. Tots els jugadors i les jugadores que hi van prendre part es poden sentir campions i campiones. De fet, totes i tots van sortir de la Ciutat Esportiva amb una medalla i un somriure.

A més, cadascun dels vuit equips participants en la DICUP va rebre una il·lustració creada per persones amb discapacitat intel·lectual al taller l’Art de Viure de la Fundació Ampans.

Comparteix la notícia