,

L’equip infantil de l’Handbol Ribes, subcampió de Primera Catalana

Els vermells perden la final contra el Salou (15-23)

L'Infantil de l'Handbol Ribes, subcampió de Primera Catalana // PERE LÓPEZ

L’equip infantil masculí de l’Handbol Ribes va quedar subcampió de Primera Catalana en el Top4 de la categoria, disputat el cap de setmana passat al pavelló municipal de Sant Pere de Ribes.

Els vermells van perdre la final per 15-23 contra el Salou

No va entrar bé al matx pel títol el Ribes, amb errors no forçats i llançaments desviats. Els visitants se’n van aprofitar per firmar un parcial inicial de 0-4.

Els del Garraf van reaccionar a partir de les jugades del doble pivot (Lucas Van den Driessche i Ignacio Marquínez) i van arribar a empatar a quatre. L’equilibri es va mantenir fins al descans, quan el marcador reflectia un 8-9.

L’inici de la segona part va ser determinant. Res no va funcionar en el Ribes, que va estar 13 minuts sense marcar. El Salou va agafar la iniciativa obrint un forat de cinc gols (10-15) i ja no va deixar de controlar el matx fins al 15-23 definitiu.

El Ribes havia passat a la final amb una patida victòria per 17-16 contra el Gavà. El matx va ser molt igualat. Ian Boros va destacar en el conjunt del Garraf amb sis dianes.