Search
Close this search box.
,

L’equip Movistar anuncia la llista per al Giro sense la presència de Marc Soler

El vilanoví ve de disputar el Tour i ara apunta a la Vuelta

Marc Soler, durant el Tour 2020 // BETTINIPHOTO / MOVISTAR TEAM

Marc Soler, finalment, no disputarà el Giro d’Itàlia, que arrenca dissabte que ve, 3 d’octubre. L’equip Movistar ha anunciat aquest matí els homes que portarà a la ronda italiana i en la llista no hi figura el ciclista vilanoví.

En principi, Soler havia de ser el cap de files de la formació de Telefònica a la ‘Corsa Rosa’, però les circumstàncies per un any marcat per la Covid-19 han anat modificant els plans de l’equip Movistar, que va acabar citant-lo per al Tour de França.

El vilanoví va fer un gran treball d’equip per les carreteres franceses, i amb la seva presència a la ronda gal·la ja s’intuïa que difícilment disputaria el Giro.

Els vuit components de l’equip Movistar que correran la ronda italiana són Dario Cataldo, Davide Villella, Einer Rubio, Eduardo Sepúlveda, Héctor Carretero, Antonio Pedrero, Sergio Samitier i Albert Torres.

És molt probable que Soler sí que entri en la llista de Movistar per a la Vuelta, juntament amb Alejandro Valverde i Enric Mas, els altres dos homes més importants de l’equip. Enguany la ronda espanyola serà del 20 d’octubre al 8 de novembre.

Comparteix la notícia