Segueix-nos

Futbol

“L’equip necessitava un canvi; teníem la sensació que ja no transmitíem”

El tècnic Toni Salido parla de la seva marxa del Ribes

Toni Salido (dreta), amb Sergio Alcaraz // CD RIBES

El tècnic Toni Salido va decidir deixar el Ribes a mitjans de maig conjuntament amb Sergio Alcaraz, la seva mà dreta. En el seu lloc va entrar Bati, que acabarà la temporada amb els blanc-i-blaus i que ha pogut sumar dues victòries en els dos primers partits a la banqueta dels del Bosc de Plaça.

Toni Salido i Sergio Alcaraz van voler fer un pas al costat després de cinc temporades a l’equip. “Tant de temps amb el grup dóna per a molt. Són molts entrenaments i molts partits i teníem la sensació que ja no transmetíem”, explica Toni Salido.

“Ja feia dies que estàvem pensant plegar i ho vam comunicar a la junta, que va moure fitxa per trobar-nos un substitut. Vam muntar un projecte per intentar pujar, i passés el que passés, sabíem que plegaríem”, continua l’extècnic del Ribes.

Segons Salido, “ens estimem el Ribes, però l’equip, pel bé del club i dels jugadors, necessitava un canvi i crec que ha anat bé, ja que ha encadenat dos triomfs. D’aquesta manera el nou entrenador té cinc o sis partits per veure el que té i poder planificar de cara al curs que ve”.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Futbol