Search
Close this search box.
,

Les AFA de VNG, en desacord amb la reducció de la jornada lectiva per la Volta

Demanen que es prioritzi el dret a l'educació

La Volta torna demà a Vilanova // FLICKR AJUNTAMENT VILANOVA I LA GELTRÚ

La Coordinadora d’AFA (Associacions de Famílies d’Alumnes) d’Escoles Públiques de Vilanova i la Geltrú ha emès un comunicat per mostrar-se en desacord per la decisió de suspendre part de l’activitat lectiva i les activitats extraescolars de demà divendres pel final de la cinquena etapa de la Volta a Catalunya a la ciutat.

I és que l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va anunciar dilluns que per tal de reduir la mobilitat, les escoles, instituts i llars d’infants de la ciutat, faran divendres una jornada continuada, fins a la una o fins a les tres, segons si els infants fan ús del servei de menjador.

Segons la Coordinadora, ha estat una decisió que s’ha pres de forma unilateral, sense considerar ni les direccions dels centres escolars ni tampoc les Associacions de Famílies d’Alumnes (AFA).

La Coordinadora creu que no és el moment de reduir hores lectives (ni d’activitats extraescolars) després de la multitud de confinaments i considera que per reduir la mobilitat al centre de la ciutat, l’última activitat que s’hauria d’aturar hauria de ser l’educativa.

Comparteix la notícia