Search
Close this search box.

Les eleccions al Patí Vilanova, encara sense candidatures, però amb moviments

Multa de 3.000 euros pel calbot a l'àrbitre en el Patí-SHUM

Pau Viadel conversa amb Toni Ramírez a la llotja de Les Casernes // G.M.CH.

El 7 de maig s’acaba el període per presentar candidatures a les eleccions per presidir el Patí Vilanova, però de moment ningú no n’ha fet oficial cap. Sí que hi ha moviments.

De la junta sortint es formarà una llista. I també hi ha un grup de mares i pares de canalla del planter que podria fer el pas.

Al pavelló hi ha una línia de pensament que advocaria per una directiva amb membres de la darrera junta i noves incorporacions.

La publicació oficial de candidatures serà el 9 de maig.

Per aspirar a presidir el club és indispensable tenir almenys un any d’antiguitat com a soci i estar al corrent de pagament, segons s’especifica en els estatuts del Patí.

Qualsevol persona interessada s’ha d’adreçar a les oficines del club, al pavelló de Les Casernes.

El passat mes de maig ja va haver-hi eleccions. Només es va presentar la candidatura de la junta sortint, que acabava mandat i presidia Pau Viadel.

Mentrestant, el club ha estat sancionat amb una multa de 3.000 euros pel calbot que un seguidor va propinar a l’àrbitre del Patí Vilanova-SHUM Maçanet de l’OK Lliga Plata Sud.

Des del Patí temien un càstig més sever i van presentar els recursos pertinents. Van aconseguir una rebaixa de la quantitat i que no es tanqués el pavelló de Les Casernes.

Comparteix la notícia