Segueix-nos

Bàsquet

Les fases d’ascens a Copa Catalunya i Primera Catalana, a punt

Les lliguetes, amb quàdruple presència garrafenca

L'Intersport Olària Samà jugarà la fase d'ascens a Copa Catalunya // CB SAMÀ

Superat el parèntesi de Setmana Santa, aquest dissabte torna la competició al bàsquet català. Destaca l’inici de les fases d’ascens a Copa Catalunya i Primera Catalana amb quàdruple presència garrafenca.

El Surtidor Frankfurt Samà i l’Intersport Olària Samà s’han classificat per les respectives lliguetes per pujar a Copa Catalunya.

Les noies d’El Surtidor van quedar campiones de la fase prèvia a Primera Catalana. En la lligueta d’ascens es trobaran amb el Femení Osona, el Càmping Bianya Roser i el Sant Nicolau en el grup 3.

Completen la fase per pujar vuit equips més, dividits en dos grups més. 

Els primers classificats dels tres grups i el millor segon s’enfrontaran en la Final a Quatre. L’ascens segur serà per al campió. La resta optaran a pujar segons com quedin classificats.

L’Intersport Olària Samà va accedir a la fase d’ascens com a quart classificat. En la lligueta ha quedat aparellat amb la Salle Manresa, el CE Palamós i l’AE Minguella en un dels quatre grups que s’han format.

Els primers classificats de cada grup jugaran la Final a Quatre i tots quatre pujaran a Copa Catalunya.

Segona Catalana

Al grup 6 de la Segona Catalana masculina, el Bàsquet Sitges La Guixeta i el Nou Bàsquet Vilanova La Parròquia van accedir a la fase d’ascens com a campió i com a tercer classificat, respectivament.

Els dos equips partiran de dos grups diferents dels set de la fase d’ascens. El Sitges es veurà les cares amb el Quart Bicentury, el CB Vilassar de dalt i l’UB Sant Adrià B, i el Nou Bàsquet Vilanova, amb l’Arenes Bellpuig, el Bàsquet Sant Pere i el Vive El Masnou.

El premi de l’ascens a Primera Catalana serà per a cada campió de grup.

El sistema de competició, en tots els casos, serà en forma de lliga a doble volta.

El Ferroli Ribes, a per la permanència a Primera Catalana
El Bàsquet Ribes buscarà la permanència a Primera Catalana en una lligueta contra el QBasket Sant Cugat, la Peña Fragatina i la Pizzeria Clàssic Malgrat. El primer i el segon estaran salvats. El tercer jugarà la promoció per no baixar i el quart descendirà. Als blaus els ha tocat viure la crueltat del sistema de competició. Van quedar vuitens en la fase prèvia, lluny dels quatre últims, i ara els toca lluitar per la salvació.
.
PUBLICITAT

Més a Bàsquet