Segueix-nos

Triatló

Les inscripcions per disputar la 21a edició del Triatló de Vilanova, obertes

La prova, organitzada per Transtriatlon, serà el 12 de setembre

El Triatló de Vilanova torna el 12 de setembre // AJUNTAMENT VNG

El calendari esportiu de Vilanova va recuperant de mica en mica la normalitat després d’un 2020 marcat per la pandèmia. El diumenge 12 de setembre tornarà el Triatló de la ciutat, que arribarà a la 21a edició. La cita serà al passeig de Ribes Roges.

Enguany la prova serà organitzada per primer cop pel club esportiu Transtriatlon. Les inscripcions estan obertes fins al 8 de setembre o fins que s’esgotin les places disponibles.

La competició està oberta a esportistes federats i no federats i és puntuable per a la Lliga de Clubs (Sprint) i per al projecte Triatleta Jove Complert@ (Jove) de la Federació Catalana de Triatló.


L’organització ha limitat les inscripcions en 600 persones, distribuïdes en dos grups.

El primer grup, ‘Prova Sprint‘, està reservat a esportistes nascuts abans de 2005. El màxim d’inscrits és de 450. Aquests atletes sortiran a les 8.30 hores, i hauran de completar un recorregut de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i cinc quilòmetres de cursa a peu.

El segon grup, ‘Prova Jove’, és per a esportistes nascuts entre 2004 i 2009. El màxim de participants és de 150. El grup farà la sortida a les 10 hores. Hauran de completar 400 metres de natació, 10 quilòmetres de ciclisme i 2,5 quilòmetres de cursa a peu.

PUBLICITAT

Més a Triatló