Search
Close this search box.

Les jugadores del Patí Vilanova, en la col·lecció de cromos de l’OK Lliga

L'equip B, endavant en el playoff pel títol de Nacional Catalana

El cromo de Blanca Angrill // FOTO @HOCKEY_GRAFIAS

Les jugadores del primer equip femení del Patí Vilanova són algunes de les protagonistes de la col·lecció oficial de cromos de l’OK Lliga, que ja està a la venda.

Es tracta d’una iniciativa de la Federació Espanyola de Patinatge i d’Icromos, l’empresa que s’encarrega de la comercialització i del disseny dels cromos.


Es poden adquirir a l’adreça www.icromos.com/okliga/ amb tres pacs diferents. El primer conté l’àlbum i 400 cromos (sense que en surtin de repetits). El segon inclou l’àlbum i 20 sobres, el que equival a 160 cromos. I el tercer conté 20 sobres (160 cromos) per començar a fer la col·lecció havent comprat abans l’àlbum.

El Patí Vilanova també ofereix un punt de venda físic. És a la botiga Dibella, al número 7 del carrer dels Caputxins. Els interessats poden aconseguir l’àlbum per cinc euros i cada sobre amb cromos per un euro.

[su_box title=”El Patí Vilanova femení B, a per l’ascens” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El Patí Vilanova femení B continua endavant en la lluita pel títol en el playoff de Nacional Catalana, camí que pot portar al club a recuperar un lloc en l’OK Lliga aquesta mateixa temporada. Les de la capital del Garraf van eliminar el Manlleu entre dissabte i diumenge passats en la repesca, amb un triomf per 0-4 a terres osonenques i una derrota per 1-2 a Les Casernes. Ara el Patí està en quarts de final, que disputarà al millor de tres partits davant l’Sfèric de Terrassa a partir del 16 de maig.[/su_box]

Comparteix la notícia