Search
Close this search box.

Les limitacions del toc de queda inquieten els clubs de 1a i 2a Catalana

Se'n parla en dues reunions amb els responsables de la Federació

Els presidents dels clubs de Primera Catalana, en la reunió d'ahir // FCF

Les limitacions del toc de queda nocturn són unes de les inquietuds que presidents de 22 clubs de Primera Catalana i Segona Catalana van fer paleses ahir en dues reunions a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, amb la presència de Joan Soteras, president de la Federació.

La solució seria l’allargament de l’horari d’obertura de les instal·lacions esportives fins a les 23.00 hores, per permetre els entrenaments i desplaçaments nocturns dels jugadors amateurs

En la trobada dels clubs de Primera Catalana hi va ser present el màxim mandatari del Vilanova, Xavier Laffitte.

Des de les entitats també es va posar sobre la taula la possibilitat d’organitzar partits amistosos i l’opció d’acollir públic als camps amb un aforament limitat quan es reprengui la competició. A la vegada, es van tractar altres dubtes de tipus econòmic i referents a la Mutualitat.

Les dues reunions es van fer després de la reestructuració, obligada per la pandèmia, de les lligues de futbol territorial. Durant les trobades es va tractar l’adaptació del pla de competició i les singularitats que presenten els subgrups.

Els clubs convocats, representant tots els subgrups de les dues categories, van aportar a la vegada les seves peticions i consideracions al voltant de la represa dels campionats.

Al llarg de la jornada de treball, es van atendre els dubtes específics dels representants dels clubs, després d’escoltar i recollir les seves demandes. Alhora, des de la Federació es va reiterar l’esforç i treball intens per traslladar les reivindicacions col·lectives del futbol català al Govern de la Generalitat, l’òrgan competent per l’aixecament de les restriccions actuals.

Per part de la Federació Catalana de Futbol, a banda del president Soteras, van ser-hi el vicepresident Jordi Bonet; el secretari general, Oriol Camacho; el director general, José Miguel Calle; i la responsable del departament de competició, Marta Puiggarí, entre d’altres.

El Vilanova va ser l’únic representant de la comarca del Garraf en les reunions. Aquestes noves trobades de la Federació amb clubs, organitzades en format presencial, serveixen per completar la ronda de contactes amb una representació transversal del futbol i el futbol sala català.

Comparteix la notícia