Search
Close this search box.
,

Les Lligues comarcals, a expenses de l’evolució de la pandèmia

De moment, només ha arrencat la Lliga Vila de Sitges

Les 24 Hores de les Roquetes es van jugar a porta tancada // G.M.CH.

El futbol sala comarcal està molt pendent de la pandèmia. En funció de com evolucioni la crisi, es podran disputar les Lligues de Vilanova, de Sitges i de les Roquetes. Tot dependrà també de la permissivitat de cada Ajuntament en l’ús dels pavellons municipals.

La Lliga Vila de Sitges és la que va més avançada. De fet, és l’únic campionat que ha alçat el teló, ja que es va posar en marxa el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre amb dues categories: Divisió d’Honor i Preferent.

Se n’han disputat dues jornades, però les restriccions aplicades per la Generalitat la setmana passada van obligar a parar-ne la competició fins a nova ordre. El FS Spiderculé i el Gea Seeds comanden la taula a Honor amb sis punts de sis possibles, igual que el Fisiolab i el Joan & Luke, a Preferent.

A Vilanova, els organitzadors de la Lliga van tancar les inscripcions el 28 de setembre, però la pilota no ha començat a rodar. Tenen apuntats 35 equips i repetiran tres divisions.

Els organitzadors, l’Associació Futbol Sala Casernes, voldrien que la competició arrenqués el 8 de novembre, però això no depèn d’ells. Falta l’OK de l’Ajuntament a partir de com evolucionin les restriccions per la crisi del coronavirus.

La Lliga de les Roquetes, de moment, té obertes les inscripcions per a la temporada 2020/2021. Per als equips que van disputar el campionat el curs passat, apuntar-s’hi és gratuït, com a compensació per la cancel·lació al març de la campanya 2019/2020 a causa de l’esclat de la pandèmia. El preu per als conjunts de nova inscripció és de 200 euros.

Els interessats es poden posar en contacte amb l’Associació de Futbol Sala de les Roquetes a través dels seus perfils a Facebook o Instagram, per correu electrònic (futbolsalaroquetes@gmail.com) o a través dels telèfons 669732652 (Javier) i 630836480 (Rubén).

Les 24 Hores de Les Roquetes, disputades a porta tancada a finals de setembre, van ser un assaig del que pot ser la temporada.

Comparteix la notícia