Search
Close this search box.

Les obres per canviar la gespa del Pons i Ventura de Cubelles, en la recta final

S'espera que s'hi pugui fer la pretemporada a partir del 16 d'agost

Les obres estan en la recta final // AJUNTAMENT CUBELLES

Les obres per canviar la gespa del camp municipal Josep Pons i Ventura de Cubelles estan en la recta final.

L’empresa Fieldturf Poligras, adjudicatària de les tasques de retirada, reciclatge i instal·lació de la nova gespa, així com de la renovació d’altres elements com els protectors del sistema de reg, les banquetes i les porteries, confia a tenir les tasques enllestides a principis del mes d’agost.

L’objectiu és que els diferents equips puguin arrencar les pretemporades a partir del dia 16.

La gespa que s’està instal·lant és de quarta generació. Ha estat triada especialment per les condicions meteorològiques de la zona i per aconseguir un equilibri de durabilitat i confort.

La que es retira, que ha durat 13 anys, gairebé un 40% del que és habitual per aquest tipus de superfícies gràcies al pla de manteniment aplicat per l’Ajuntament, tindrà un tractament mediambientalment sostenible.


La gespa retirada s’intentarà reaprofitar per a diferents usos per reduir al màxim els residus que es porten a l’abocador.

Les obres s’han aprofitat per reparar les petites alteracions de planimetria que hagi pogut patir la base asfàltica del terreny després de 13 anys des que es va instal·lar la primera gespa artificial.

Narcís Pineda, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cubelles, també explica “que aprofitarem per intentar substituir la xarxa perimetral, que també s’ha deteriorat pel pas del temps” i una “neteja i sanejament dels embornals, per tornar a tenir un camp pràcticament nou”.

Pineda, a més, va anunciar la contractació de les obres de condicionament de les pluvials de la banda del camp que dona a mar, on la pluja formava uns tolls que costava que es drenessin.

Comparteix la notícia