Search
Close this search box.

Les pilotes del futbol català per a la temporada 2020/2021, a punt

La Federació en lliurarà un número determinat als clubs

Les tres noves pilotes per al curs vinent // FCF

El futbol català ja té a punt les noves pilotes oficials per la temporada 2020-2021. La Federació Catalana de Futbol en presenta tres models renovats. S’estrenaran a partir de l’arrencada del pròxim curs arreu del territori català. La FUTCAT 1 és la que es farà servir per al futbol 11; la FUTCAT 2, per al futbol 7; i la FUTCAT 3, per al futbol 5, de debutants.

La nova FUTCAT 1, la que utilitzaran els principals equips amateurs del Garraf, presenta un disseny trencador, visualment potent i agradable al tacte. Incorpora colors vius com a tret diferenciador, amb un degradat en forma de triangles on predominen el taronja i el blau, colors principals de les campanyes TOTS SOM UN EQUIP i #ORGULLOSA. És una pilota que s’ajusta a tots els estàndards de prova i de qualitat establerts per la FIFA, obtenint el certificat FIFA Quality.

També presenta canvis la FUTCAT 2, que integra conjunts de franges de diverses tonalitats sobre fons blanc. La FUTCAT 3 compartirà el mateix dibuix, però sobre un fons blavós.

Pel que fa a les categories de la Lliga Catalana de Futbol Sala, tant amateurs com de base, mantindran els models FUTSAL 1, FUTSAL 2 i FUTSAL 3, de la firma esportiva catalana Munich i amb la senyera com a element en el disseny.

EsportCat, un nou any amb el futbol català

Per segona temporada consecutiva, les pilotes oficials del futbol i futbol sala català comptaran amb la presència de la marca institucional EsportCat, gràcies al suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física. També s’hi afegiran els logotips de les campanyes de la Federació Catalana de Futbol ‘Respecte’ i ‘Prou Violència’, així com també ‘Zero Insults a la Grada’.

Ajuts en pilotes als clubs

Els clubs del futbol i el futbol sala del Garraf i de tota la geografia catalana ja tenen a la seva disposició l’ajut en totes aquestes pilotes. Amb això es busca facilitar el compliment de disputar tots els partits amb l’esfèrica oficial establerta per les diferents modalitats i categories, fet que garanteix una homogeneïtat i dóna prestigi a les competicions organitzades per la Federació Catalana.

En aquest sentit, els clubs rebran sense cap cost un número determinat de pilotes, en funció dels equips que han finalitzat les seves lligues en la temporada 2019-2020, a excepció dels conjunts retirats. La relació és la següent:
√ Equips de futbol 11: 6 pilotes per equip.
√ Equips de futbol 7 i de futbol 5 per debutants: 3 pilotes per equip.
√ Equips de futbol sala: 3 pilotes de la modalitat corresponent per equip.

Per la seva banda, els equips sèniors inscrits a la temporada 2020-2021 també rebran 3 pilotes extres, corresponents a la campanya TOTS SOM UN EQUIP, que a partir del pròxim curs aglutinarà els equips amateurs tant masculins com femenins de futbol i futbol sala.

Comparteix la notícia