Segueix-nos

Hoquei patins

Les segones meitats, el taló d’Aquil·les del Patí Vilanova en l’inici de Lliga

En cap dels primers sis partits els verds perdien al descans

Mudarra condueix la bola en el partit contra el Sant Cugat // @HOCKEY_GRAFIAS

El Patí Vilanova portaria 14 punts de 18 possibles si només comptessin les primeres parts dels partits. Però la realitat és que cada compromís dura 50 minuts i que l’equip és penúltim amb només un punt.

Les segones meitats són l’autèntic taló d’Aquil·les del conjunt de Medrano, que en cap partit ha marxat al descans perdent.

En quatre de les sis primeres jornades el Patí Vilanova va arribar a la mitja part per davant en el marcador: 3-2 sobre el Barça B, 2-3 contra el Sant Just, 2-3 a la pista de l’Alpicat i 1-2 davant el Taradell. En el partit contra el Sant Cugat a Les Casernes i en el derbi contra el Vilafranca també al pavelló vell hi havia taules a la mitja part: 1-1 i 3-3.

Què li passa al Vilanova en les segones parts? El tècnic Medrano hi dona voltes.“És una bona anàlisi i hi hem de buscar l’entrellat. Segurament s’ajunten molts factors. Potser baixem una mica el nivell d’atenció i el rival se n’aprofita. El que està clar és que hem de canviar alguna cosa de la nostra posada en escena en les segones parts”, assenyala.

Les davallades del Patí Vilanova sempre comencen a partir del minut 25. Els verds no han marcat primer després del descans en cap de les sis primeres jornades. I l’estadística diu que no han passat més de sis minuts abans que el rival de torn vegi porta.

El gol més matiner que el Vilanova ha rebut en les segones parts el va fer el Sant Cugat als 12 segons. El Sant Just i el Vilafranca van marcar-li al minut dos de la represa; el Barça B, al quatre, i tant l’Alpicat com el Taradell, al sis.

La reacció del Patí Vilanova exigeix millorar les prestacions a partir del descans. Dissabte (21.00 h) rep l’Olot, rival directe de la zona baixa.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins