Segueix-nos

Coronavirus Covid-19

L'esport garrafenc i català, davant 10 dies més de restriccions

La UFEC s’aferra als tribunals per acabar amb l’aturada

El Samà encara no ha pogut començar la Lliga // LUIS FERNÁNDEZ ARTPHOTOGRAPHY

Les restriccions de la Generalitat amb l’esport garrafenc i català continuaran durant 10 dies més, almenys fins al 23 de novembre. Es manté l’aturada en les competicions territorials i el tancament de centres esportius i gimnasos, així com se segueixen prohibint els entrenaments.

En declaracions Esports en Xarxa, Gerard Esteva, president de la UFEC (Unió de Federacions Esportives Catalanes), assegura que “tot continua igual fins al dia 23 i que a partir del 23 s’ho tornaran a pensar”, en referència a la Generalitat. “En aquests moments tenim les esperances dipositades en la demanda que vam posar i que siguin els tribunals els qui posin seny a tot això”, continua.

Esteva fa referència al recurs que el sector esportiu va presentar el 2 de novembre davant el TSJC (Tribunal Superior de Justícia de Catalunya) per demanar la suspensió cautelar de les mesures decretades per la Generalitat per les quals s’atura tota la competició esportiva i es tanquen les instal·lacions.

Aquell 2 de novembre Esteva es mostrava optimista. “Al juliol ja ens van donar la raó, i ara encara tenim més arguments”, va dir. “Ens mou a fer el recurs la desproporcionalitat, ja que les decisions que han pres tenen efectes contraris als que es persegueix”, va continuar.

Aquest matí la UFEC ha informat a través del seu perfil de Twitter que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya és competent per seguir amb la tramitació del recurs del 2 de novembre. Segons la UFEC, ara el Govern té dos dies perquè s’oposi a la demanda de suspensió del decret.

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Coronavirus Covid-19