Search
Close this search box.
,

L’Estrella Damm Ladies Open 2020 de Sitges es ‘jugarà’ a les xarxes

La pandèmia obliga a suspendre l'edició d'aquest any

El coronavirus impedirà la celebració del torneig // WWW.MEDITERRANEANLADIESOPEN.COM

El prestigiós Estrella Damm Mediterranean Ladies Open de golf, que s’havia de disputar al Club de Golf Terramar de Sitges del 16 al 19 de juliol, també s’ha vist colpejat per la crisi del coronavirus. La prova, enquadrada en el calendari del Ladies European Tour, s’ha suspès, però tota la seva activitat es traslladarà a les xarxes socials durant la setmana en què s’havia de disputar.

D’aquesta manera, està previst que del 13 al 19 de juliol les protagonistes de l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open dels últims anys en recordin els millors moments a través dels perfils de la prova a Twitter, Instagram i Facebook i mitjançant el web oficial del torneig. També tindran presència en aquests continguts a la xarxa patrocinadors i membres i personal del Club de Golf Terramar.

Destacaran entrevistes a través d’Instagram Live, Twitter Live, o a través de streaming. Hi haurà sortejos i concursos i un Webinar amb aquelles persones que fan possible l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open cada any. A més, s’analitzarà el present i el futur del golf i com aquest esport genera un important impacte per a Sitges durant la celebració de la prova.

L’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open, a la xarxa:
web: mediterraneanladiesopen.com
Twitter: @MeditLadiesOpen
Facebook: Mediterranean Ladies Open
Instagram: @Meditladiesopen

Comparteix la notícia