Segueix-nos

Golf

L’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya, a punt a Sitges

El torneig es juga entre divendres i diumenge al Golf Terramar

La prova es va presentar ahir a la platja de la Fragata // TWITTER ESTRELLA DAMM LADIES OPEN

Ja està tot a punt a Sitges per a la disputa de l’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya al Club de Golf Terramar. El torneig es va presentar ahir a la platja de la Fragata.

Va destacar la presència d’Anna Caula, secretaria general de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, que va incidir en els esforços del govern català per visibilitzar l’esport femení i en la repercussió internacional que ofereix el torneig.

“Ha arribat l’hora de l’esport femení i de posar a primera fila i a la vista de tothom a les millors esportistes. Fa molt de temps que hi són, però ara toca veure-les, que els posem nom i cognoms”, va dir.

Segons Caula, “aquesta és una gran oportunitat per donar visibilitat a tot el món de la marca Catalunya en un entorn molt atractiu com el de Sitges gràcies a la retransmissió televisiva a 100 països diferents”.

En la presentació també va ser-hi, Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges. “És ja la quarta edició de l’Estrella Damm Ladies Open, un torneig que es consolida. Cal donar les gràcies a tots els que ho fan possible, com el Club de Golf Terramar, el patrocinador Estrella Damm i la Generalitat, que s’ha incorporat sense dubtar-ho a el projecte”, va manifestar.

Segons Carbonell, “la nostra aposta per defensar l’esport femení a Sitges és molt clara i a això se suma la projecció internacional que aquests esdeveniments ens donen com a destinació turística.

Durant la presentació, 10 de les jugadores que disputaran l’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya, van participar en una divertida competició sobre la sorra.

El torneig es jugarà entre aquest divendres i diumenge. Hi competiran 126 golfistes de 26 països diferents, amb un cartell de luxe, ja que hi prendran part algunes de les millors especialistes del món.

L’entrada a aquest Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya és lliure i gratuïta. Les persones que no puguin acostar-se al Terramar també tenen l’opció de seguir l’acció durant el cap de setmana, de 13:30 a 15:00, a Teledeporte, Movistar Golf, Andalusia TV i Esport 3.

L’actualitat de l’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya 2021 es pot seguir al web mediterraneanladiesopen.com, el compte de Twitter @MeditLadiesOpen, el compte d’Instagram @meditladiesopen i la pàgina de Facebook @MeditLadiesOpen.

PUBLICITAT

Més a Golf