Segueix-nos

Golf

L’Estrella Damm Ladies Open torna a Sitges de l’1 al 3 d’octubre

El torneig es jugarà, com és habitual, al Club de Golf Terramar

L'Estrella Damm Ladies Open a Sitges torna al Terramar // AJUNTAMENT SITGES

Torna l’Estrella Damm Ladies Open de golf, vinculat al Ladies European Tour. La quarta edició es jugarà, com és habitual, al Club de Golf Terramar de Sitges de l’1 al 3 d’octubre de 2021. La prova reunirà les millors golfistes del circuit.

Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges, expressa “la voluntat municipal de continuar apostant per esdeveniments esportius d’alt nivell i demostrar que la nostra vila és acollidora, dinàmica i amb les instal·lacions, espais i equipaments necessaris per ser amfitriona de grans competicions i esdeveniments internacionals”.

Per al regidor de Turisme, Luís Miguel García, “aquests esdeveniments posicionen la marca Sitges arreu, ja que l’Estrella Damm Ladies Open es podrà seguir en directe a més de 100 països de tot el món i és un impacte molt positiu per donar a conèixer la vila i per a l’atracció de turistes i visitants”.

Les esportistes, a més, s’allotjaran a la vila a partir del 27 de setembre per fer els entrenaments i altres activitats prèvies a la competició.

El regidor d’Esports, Jaume Monasterio, incideix “en el suport de Sitges a l’esport femení, no només amb aquest gran esdeveniment sinó també amb d’altres com el Mundial de Seleccions Femenines d’Escacs, que tindrà lloc en les mateixes dates. Sitges serà aquell cap de setmana capital internacional de l’esport femení”.

L’arribada al tram final de la Race to Costa del Sol i la proximitat del seu desenllaç seran al·licients afegits tant per a les jugadores com per als aficionats que portin tot l’any atents a l’evolució d’aquesta competició.

L’actualitat de l’Estrella Damm Ladies Open es pot seguir a través del web mediterraneanladiesopen.com, pel compte de Twitter @MeditLadiesOpen, pel compte d’Instagram @meditladiesopen i per la pàgina de Facebook @MeditLadiesOpen.

Espectacle assegurat
Després que el torneig saltés amb gran èxit a les xarxes socials el 2020 per a salvar el sotrac produït per l’emergència sanitària de la Covid-19, el golf en directe torna al remodelat recorregut del Club de Golf Terramar de Sitges, escenari que coronarà a una gran campiona. El 2017, l’anglesa Florentyna Parker va superar en un emocionant desempat a la sueca Anna Nordqvist i a l’espanyola Carlota Ciganda per adjudicar-se el títol, mentre que el 2018 l’holandesa, Anne Van Dam, signava a Sitges el primer dels seus tres triomfs a la península Ibèrica. El 2019, era Carlota Ciganda la que assolia la victòria després de lliurar un bonic duel amb l’alemanya Esther Henseleit. Amb aquests antecedents històrics, i amb el planter de jugadores que s’aplegarà al Club de Golf Terramar, tant els espectadors que decideixin acostar-se a gaudir de l’acció en directe, com els que recorrin al senyal televisiu servit a més de 100 països pel Ladies European Tour, es delectaran amb un espectacle únic.
PUBLICITAT

Més a Golf