Search
Close this search box.
,

L’etapa de la Volta a Catalunya 2022 amb final a Vilanova, el 25 de març

El pilot arribarà a la ciutat en el cinquè dia de la prova

La Volta a Catalunya tornarà a Vilanova i la Geltrú // AJUNTAMENT VNG

L’etapa de la Volta a Catalunya 2022 que acabarà a Vilanova i la Geltrú es disputarà el 25 de març vinent. Serà en el cinquè dia de competició. El pilot arrencarà de la Pobla de Segur i arribarà a la capital del Garraf.

Aquest dimarts s’ha conegut el traçat de l’edició 101 de la ronda catalana, que es disputarà del 21 al 27 de març de l’any que ve. Arrencarà a Sant Feliu de Guíxols i acabarà a Barcelona després de set etapes.

Els detalls de quilometratges i característiques de cada una de les etapes seran anunciats en la presentació oficial que es portarà a terme a principis de 2022.

Serà la divuitena vegada que la Volta tindrà presència a Vilanova i la Geltrú, després de 10 arribades, la darrera l’any 2016, i set sortides d’etapa.

La capital del Garraf va estrenar-se com a ciutat de la Volta l’any 1949, en una etapa que va iniciar-se a Tortosa i va finalitzar a Vilanova i la Geltrú, amb triomf de l’italià Angelo Menon.

A la ciutat hi han guanyat ciclistes de gran prestigi com els velocistes Mario Cipollini (1999) o Erik Zabel (2000). El darrer a fer-ho va ser l’esprinter italià Davide Cimolai (2016).


Comparteix la notícia