Search
Close this search box.

“L’Eurockey Cup és el premi a la feina de molta gent en els últims 10 anys”

El tècnic Juanjo Ferrer valora el títol del Patí Vilanova femení sub-15

Juanjo Ferrer dona instruccions a les seves jugadores // LUIS VELASCO

Juanjo Ferrer, entrenador del Patí Vilanova femení sub-15, està digerint a poc a poc l’èxit del seu equip en l’Eurockey Cup. Les de la capital del Garraf es van endur el torneig, l’Europeu oficiós de la categoria, sense cedir cap derrota.

Si ahir l’entrenador feia l’1×1 de les seves jugadores per a elPrimer.cat, avui fa la valoració de la fita aconseguida.

Segons Juanjo Ferrer, “aquest títol és el premi a la feina de molta gent en els últims 10 anys. És el triomf del Jofre Vilà, del Xavi Mestres, del David Parejo i de tothom qui va ajudar a crear una estructura esportiva en el planter”.

El tècnic del Patí destaca l’aposta de l’Eurockey Cup per l’hoquei femení i que la Federació Espanyola hagi exercit de coorganitzador.

“És un torneig amb solera que ha d’ajudar a expandir la pràctica de l’hoquei femení arreu del continent. Hi ha països que s’hi estan abocant més que uns altres, però competicions com aquetes poden ser l’impuls definitiu arreu”, assenyala Juanjo Ferrer.

El vilanoví està orgullós de la feina que el Patí està fent amb l’hoquei femení des de la base.

“Hi ha més paciència que amb els nois i en traiem resultats. Estem formant jugadores perquè arribin a competir amb nosaltres a l’OK Lliga. Amb l’hoquei masculí costa més obtenir resultats i la solvència del club també ens limita”, assegura.

Juanjo Ferrer demana més suport de l’Ajuntament aprofitant aquest títol de l’Eurockey Cup. “Portar el nom de la ciutat a dalt de tot en una competició europea ha de servir d’alguna cosa. Tant de bo la implicació del Consistori sigui major. És la manera d’apropar el club a la ciutat”, indica.

La il·lusió que té Juanjo Ferrer és tornar a portar l’Eurockey Cup a Vilanova, on va néixer. “La marca Casernes agrada. A veure si l’any que ve podem recuperar el torneig”, conclou.

Comparteix la notícia