Search
Close this search box.
,

L’exatleta Carme Triguero, nou fitxatge del Dinami-k Club Atletisme Vilanova

Farà d'entrenadora sub-14 i de secretària tècnica

Carme Triguero, ahir a les Pistes d'Atletisme Carme Sugrañes Blai de Vilanova // G.M.CH.

El Dinamik Club Atletisme Vilanova ha incorporat l’exatleta Carme Triguero, que torna a les Pistes d’Atletisme de la ciutat per fer d’entrenadora sub-14 i de secretària tècnica de l’entitat.

Carme Triguero, de 42 anys, intentarà transmetre al planter d’atletes del Dinamik la seva experiència i coneixements.

La vilanovina té un extens palmarès de títols i podis en campionats de Catalunya i d’Espanya en les categories juvenil, júnior, promesa i absolut de les especialitats de salt de llargada, 200 metres llisos, 60 metres llisos i relleus 4×100.

“La franja d’edat que porto és la que sovint marca si les nenes i els nens volen continuar practicant l’atletisme o deixar-ho. A partir dels 15 anys és quan escullen quina especialitat volen desenvolupar. Jo vull que tinguin consciència teòrica i pràctica de cada prova perquè cadascú la pugui dur a terme al seu nivell”, assenyala Carme Triguero, que també vol inculcar als seus pupils “els valors de l’atletisme, en particular, i de l’esport, en general”.

Pel que fa al treball sobre el tartan, el primer que està fent és posar èmfasi en la tècnica de carrera. “Això és bàsic per evolucionar bé en l’atletisme. Sense una bona tècnica de cames no es pot dur a terme cap prova. Tot va lligat a la carrera”, exposa. “Partint d’aquesta base, calen moltes repeticions i correccions”, continua.


El grup de nenes i de nens que entrena Carme Triguero, ahir a les Pistes // G.M.CH.

Carme Triguero també vol aconseguir que “al final de la temporada la canalla sàpiga quins exercicis fer durant un escalfament o durant un entrenament”.

Com a secretària tècnica del Dinamik, juntament amb Pili Egea, presidenta del club, escollirà les competicions del calendari de la Federació Catalana en les quals prendran part les nenes i els nens de l’entitat. “Es tracta de fer una tria i buscar el ‘feedback’ dels pares i mares. També vull acompanyar la canalla als diferents campionats”, apunta Carme Triguero.

Dins de les seves funcions al club s’inclou la d’ensenyar els secrets de l’atletisme a les escoles del Vilanova dins del programa d’activitats escolars (PAE).

[su_box title=”Olivia Salmerón, entrenadora sub-10 i sub-12″ style=”soft” box_color=”#516e6d”]Olivia Salmerón serà l’entrenadora dels sub-10 i sub-12 mixt del Dinami-k. Així ho ha anunciat també el club a través de les xarxes socials en els darrers dies. Salmerón és especialista en llançament de javelina. L’any 2019 va ser campiona de Catalunya d’aquesta especialitat.[/su_box]

Comparteix la notícia