Segueix-nos

Futbol

L’exentrenador del Vilanova i del Cubelles Delfí Ferreres continua triomfant al Carib

L’ebrenc conquereix la Caribbean Club Shield 2022

Delfí Ferreres, amb David Villa i el trofeu de la Caribbean Club Shield 2022 // BAYAMÓN FC

Delfí Ferreres, exentrenador del Vilanova i del Cubelles, continua triomfant al Carib.

Diumenge passat va conquerir la Caribbean Club Shield 2022, que disputen els campions de les associacions afiliades a la Unió de Futbol del Carib, com a tècnic del Bayamón FC, campió el passat desembre de la Lliga de Puerto Rico.

L’equip de Delfí Ferreres va guanyar l’Inter Moengo Tapoe de Surinam per 2-1 en la darrera jugada de la pròrroga de la gran final, disputada a l’Estadi Centreamericà de Mayagüez, a Puerto Rico.


“És el final somiat de qualsevol entrenador. Es tracta de l’esglaó més baix de la CONCACAF, però no deixa un torneig reconegut per la FIFA. I guanyar-lo com ho vam fer, va ser impressionant. En semifinals vam remuntar en el temps extra i en la final ens vam imposar amb un gol en l’últim minut de la pròrroga”, explica Delfí Ferreres.

David Villa, que estava a Puerto Rico per treballar amb la seva acadèmia a Bayamón, va presenciar el partit.

Delfí Ferreres, natural de la Galera, a les terres de l’Ebre, ja ha posat data de caducitat a aquesta aventura caribenya. Aquest estiu, en principi, deixarà el Bayamón FC. Mentrestant, continuarà treballant per a l’equip de Puerto Rico amb la mateixa il·lusió del primer dia.


Delfí Ferreres, amb el trofeu de la Caribbean Club Shield 2022 // BAYAMÓN FC

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol