Search
Close this search box.
,

L’handbol, el bàsquet i el vòlei vilanoví s’apunten als pressupostos participatius

Demanen millores en la pista annexa del CEM Isaac Gálvez

La pista annexa del CEM Isaac Gálvez // WWW.VILANOVA.CAT

El Club Handbol Vilanova, el Club Bàsquet Samà, el Club Nou Bàsquet Vilanova i el Club de Vòlei Vilanova han presentat una proposta conjunta als pressupostos participatius de l’Ajuntament per renovar la pista annexa del CEM Isaac Gálvez.

Els quatre clubs advoquen per la instal·lació d’un paviment plàstic elàstic sobre el paviment actual. Segons expliquen en la proposta, aquest paviment milloraria tant les condicions de fricció (per als desplaçaments d’esportistes), com d’amortiment dels impactes i també la sensació tèrmica de la instal·lació.

A part i de forma complementària, les quatre entitats proposen la instal·lació de panells de policarbonat que puguin oferir un tancament parcial i mòbil de les parets perimetrals.

Aquest tancament parcial, exposen, milloraria les condicions higièniques del terra i la sensació tèrmica (passa el vent a través de les parets) sense haver de ser un tancament complet, només d’algunes parts. A més, incorporant un mecanisme que el pogués fer mòbil (com els que s’empren als hivernacles) es podrien ajustar a les necessitats de ventilació que calgui.

Amb tot això, el Club Handbol Vilanova, el Club Bàsquet Samà, el Club Nou Bàsquet Vilanova i el Club de Vòlei Vilanova tenen clar que la ciutat guanyaria qualitat en un dels equipaments que està més sol·licitat, i centenars d’usuaris en sortirien beneficiats.

Els quatre clubs demanen el vot per a la seva proposta, la número 22, en l’àmbit de Ciutat Viva dels pressupostos participatius. Hi ha 27 projectes finalistes que es podran votar fins al 15 de novembre.

A través dels pressupostos participatius la ciutadania pot proposar i decidir com invertir fins a 300.000 euros del pressupost municipal d’inversions de l’any.

En el cas de les obres de millora que suggereixen el Club Handbol Vilanova, el Club Bàsquet Samà, el Club Nou Bàsquet Vilanova i el Club de Vòlei Vilanova el pressupost és de 70.000 euros.

Comparteix la notícia