,

L’Handbol Ribes acaba tercer en la Copa Federació de Segona Catalana

Els vermells s'imposen al Castelldefels per 33-23

El Sènior masculí de l'Handbol Ribes va posar el punt final al curs amb victòria // JOSÉ MARIA BÁÑEZ

El sènior masculí de l’Handbol Ribes va guanyar diumenge el Castelldefels per 33-23 i va acabar tercer en la Copa Federació de Segona Catalana.

El conjunt ribetà, com ha fet durant tot el curs, va emparar-se en una bona defensa per apuntar-se el triomf.

La pressió dels vermells en la continuació de les jugades del Castelldefels feia que els visitants no tinguessin posicions còmodes de llançament i que incorreguessin en moltes pèrdues de pilota.

El Ribes se’n va aprofitar per firmar un parcial de 7-1 que va obligar el tècnic rival a demanar un temps mort.

Va millorar el Castelldefels en el retorn a la pista més per errors del Ribes que no pas per encerts propis i la renda es va reduir a quatre gols de diferència. Ara bé, de seguida es van tornar a entonar els vermells per aconseguir la màxima diferència de la primera part al descans, 19-11.

En la segona part, més del mateix. El Ribes va mantenir-se ferm en defensa i va seguir convertint amb més o menys encert en gol les arribades per incrementar la renda.

En el tram final del matx, la lògica relaxació del conjunt ribetà, la xafogor que feia pavelló i les rotacions a la banqueta local van permetre al Castelldefels retallar diferències fins al definitiu 33-23.