,

L’Handbol Ribes femení fa el primer pas en la fase d’ascens vencent el San Lorenzo murcià

Les del Garraf, amb el pavelló ribetà ple, guanyen per 30-23

El Ribes fa pinya en el partit d'ahir // RAMÓN STOCKLI

Primer pas fet. L’Handbol Ribes femení va començar ahir la fase d’ascens a Divisió d’Honor Plata amb un triomf per 30-23 sobre el San Lorenzo de Múrcia.

Les del Garraf tenen el factor pista a favor i el públic, amb unes 400 persones a la grada, va jugar el seu paper per esperonar l’equip en els moments delicats.

No va arrencar bé el Ribes, dubitatiu d’inici segurament pels nervis. Les visitants se’n van aprofitar per arribar al minut nou guanyant de quatre gols (2-6). Empeses per l’afició, les locals van reaccionar amb un parcial de 6-1 per situar-se per davant al quart d’hora amb un 9-7.

La pilota volava en l’atac del Ribes, que trobava forats aprofitats sobretot per les jugadores de primera línia. La defensa de les del Garraf era agressiva i compacta. I tot i una doble exclusió, el conjunt ribetà va marxar al descans quatre gols amunt: 16-12.

Les subcampiones de Múrcia no es van donar per vençudes i van aguantar el ritme imposat per les jugadores de Gabi Daza i Miguel Moragas, que mantenien avantatges de dos i tres gols fins al minut 45.

Va ser aleshores quan el Ribes van aprofitar el cansament del San Lorenzo per eixamplar la diferència i aconseguir la màxima renda en acabar el partit: 30-23.

Cal destacar la bona actuació de les bessones Hernández, de Kamila Rolón i la China Sánchez. Partidàs també de Roser González a la porteria amb un alt percentatge de parades.

Aquest dissabte (19.30 h) el Ribes rep l’Handbol Secar de la Real (Mallorca). En cas de victòria jugarà diumenge (12.30 h) la final per ascendir contra el Malkaitz (Navarra) o l’Agustinos d’Alacant.