,

L’Handbol Ribes femení fa els deures contra el Sant Joan Despí B amb un triomf còmode

Les vermelles recuperen el segon lloc en la fase pel títol

El Ribes femení es va refer de la derrota de la setmana anterior // RAMÓN STOCKLI

El Sènior femení de l’Handbol del Ribes es va refer dissabte de la derrota de la setmana passada amb un triomf convincent per 39-23 sobre el Sant Joan Despí B. Les vermelles recuperen la segona plaça en la fase pel títol.

D’entrada, el Ribes no va exhibir el seu nivell de joc habitual i les del Baix Llobregat se sentien còmodes. Els gols van anar alternant-se en el marcador fins a un 5-5 al minut 13.

A poc a poc el Ribes va activar l’accelerador. Un parcial de 4-0 va fer evident el canvi de ritme de les locals, que al descans, malgrat alguns minuts de millora del Sant Joan Despí, dominaven per 17-9.

La pivot juvenil Naiara Aragó va tenir una actuació molt notable amb quatre gols. De les 17 dianes que havia marcat el Ribes, vuit van ser de contraatac.

Vist que l’alt ritme de partit perjudicava les rivals, les locals van continuar corrent. I es va arribar al minut 35 amb un 20-10.

El Sant Joan Despí ja no va tenir esma per replicar. El Ribes va acabar jugant a plaer i els gols es van anar succeint fins al 39-23 definitiu. La màxima anotadora del matx va ser Anna Hernández, autora de nou gols.

[su_box title=”El Sènior masculí del Ribes derrota el Castellbisbal per 32-20″]El Sènior masculí de l’Handbol Ribes es va assegurar dos punts més dissabte tot imposant-se al Castellbisbal per 32-30. Era el segon partit de la segona volta al grup B de Segona Catalana. Els vermells van marxar de sis gols (10-4) després de 13 minuts, però els visitants van replicar a partir d’un temps mort per deixar un 15-16 al descans. A la represa, el Ribes, liderat per Iván Moya, va recuperar un bon to i va impedir al rival posar-se per davant. Així i tot, no es va poder relaxar. En els últims dos minuts el porter Eric Lubiano va fer dues aturades clau per al Ribes. // FANY GÓMEZ