,

L’Handbol Ribes femení guanya (28-34) a Sant Boi en el primer partit de la fase pel títol

Les del Garraf marquen les diferències a partir del descans

El Ribes celebra el triomf al vestidor // RAMON STOCKLI

L’Handbol Ribes femení va imposar-se diumenge per 28-34 a l’Akaimoto Cooperativa de Sant Boi en el primer partit de la fase pel títol a Lliga Catalana.

Van arrencar millor les locals, que al minut tres guanyaven per 3-0. Les bones intervencions de la portera del Cooperativa van marcar el primer tram del matx i al minut nou el Ribes continuava perdent de tres gols: 6-3.

Les del Garraf es van anar entonant a poc a poc. Amb atacs més ràpids van començar a trobar la xarxa rival amb més freqüència. Al minut 17 el marcador era d’empat 10.

Les millores del Ribes en atac no anaven acompanyades d’un bon treball defensiu. Al descans, el Cooperativa guanyava d’un gol: 16-17.

A la represa, el Ribes va passar a una defensa 6–0 i li va funcionar. L’equip local va començar a xocar contra el mur de les de Gabi Daza i Miguel Moragas, que a més podien córrer en atac i van arrodonir-ho amb efectivitat en el tir per obrir una renda de quatre gols (18-22) al minut 38.

El decorat ja no va canviar fins al final. La fatiga va passar factura al Coorperativa i el Ribes va acabar imposant-se pel 28-34 definitiu.

Anna Hernández i Kamila Rolón, amb nou i sis gols, respectivament, van liderar l’atac del conjunt ribetà.

Amb aquest resultat el Ribes lidera la classificació juntament amb el Palautordera. Les del Montseny seran el pròxim rival de les ribetanes en un partit que promet ser espectacular. El matx es jugarà diumenge vinent, 12 de febrer, a dos quarts de nou de la nit, a Sant Pere de Ribes.