,

L’Handbol Ribes masculí empata a 29 en la visita a la pista del líder Sant Andreu

Els vermells es mantenen segons, a dos punts de l'equip barceloní

El Ribes va segon a la taula // FANY GÓMEZ

L’Handbol Ribes masculí, segon al grup B de Segona Catalana, va empatar dissabte (29-29) a la pista del líder Sant Andreu.

Els 60 minuts de joc van ser molt igualats. Les defenses eren murs gairebé indestructibles i va haver-hi moltes situacions de passiu amb algunes exclusions.

En la primera meitat el Ribes estar durant els 15 primers minuts al davant en el marcador, tot i que amb un sol gol de diferència. Els vermells van aprofitar les distraccions del Sant Andreu per marxar al descans guanyant de dos (14-16).

A la represa, el Ribes va incrementar la diferència fins al +3, però el Sant Andreu no donava el braç a tòrcer. A partir del minut 55, l’emoció encara es va accentuar més.

Els locals van arribar a empatar a 27 i la grada, plena de gom a gom, va esclatar. Les banquetes dels dos equips desprenien inquietud i nerviosisme. L’equilibri es va mantenir fins al final amb el 29-29 definitiu. El Ribes continua segon a dos punts del Sant Andreu.

RIBES: Eric Lubiano, Jordi Bermejo, Ivan Moya (6), Iker Martínez, Toni López (6), Ian Ramírez, Óscar Fernández (1), Pol Fernández (8), Pere Noguero (3), Martí Monasterio (1), Víctor Rubio (2), Roger Reverter (1), Obi Andreu (1), Ivan Roldán.