,

L’Handbol Ribes masculí es reconcilia amb la victòria tot derrotant el Tortosa

Els vermells s'imposen per 31-28 i són cinquens a Segona Catalana

L'Handbol Ribes celebra la victòria // FANY GÓMEZ

El Sènior masculí de l’Handbol Ribes va retrobar-se amb la victòria diumenge passat tot imposant-se al Tortosa-Ebreclínic per 31-28. Els vermells no havien guanyat en els tres darrers partits.

El partit va començar amb el ritme ràpid que va imposar el Ribes i que li va permetre arribar al minut 10 amb un avantatge de 5-1.

Tanmateix, la reacció dels visitants va ser contundent. I és que van capgirar el marcador fins a un 6-8 amb un parcial demolidor d’1-7.

El Ribes es va refer a partir d’un temps mort i va arribar a la mitja part amb tres gols de renda (16-13).

A la represa el guió va ser el mateix del final de la primera part. El Ribes va marcar el tempo amb una gran defensa i amb les aturades dels seus dos porters.

La diferència dels vermells en el marcador es va anar allargant i es va escurçar en els darrers minuts fins al 31-28 final.

Amb aquesta victòria el Ribes és cinquè al grup B de Segona Catalana quan falta a un partit per acabar la primera volta.

[su_box title=”El Cusal Handbol Vilanova cau a la pista del líder d’un sol gol”]Al grup A de Primera Catalana el Cusal Handbol Vilanova va perdre per 40-39 a la pista del líder Polinyà en un partidàs, com ho demostren els 79 que es van marcar. Les alternatives van ser constants en el marcador. Al final es van acabar imposant els locals en uns darrers minuts molt emocionants amb un gran encert del seu porter. Els de la capital del Garraf es mantenen segons a la taula.[/su_box]