,

L’Handbol Ribes masculí guanya la Fundació Sant Vicenç amb comoditat (40-28)

Els vermells estan en la fase decisiva per buscar l'ascens

L'Handbol Ribes busca l'ascens de categoria // ARXIU

El Sènior Masculí de l’Handbol Ribes va superar dissabte la Fundació Sant Vicenç per un clar 40-28. Els vermells mantenen segons al grup B de Segona Catalana. Els queda l’esprint final per buscar l’ascens.

La igualtat va durar només cinc minuts. No va trigar el Ribes a agafar avantatge. El porter Jordi Bermejo va ser un mur (14 aturades de 29 llançaments).

L’equip va créixer a partir d’ell amb jugades elaborades, encert de cara al gol i intensitat defensiva. Al descans, 21-15 per al Ribes.

No va variar la dinàmica després del descans. Eric Lubiano també va rendir a un gran nivell sota pals (11 aturades en 24 tirs) i els vermells no van donar opció al rival.

La grada també va empènyer l’equip. El 40-28 final reflecteix la superioritat del conjunt ribetà, que dissabte vinent (19.10 h) visita el líder Sant Andreu en un partidàs.

[su_box title=”Primera derrota del Cusal Vilanova en la fase pel títol”]El Cusal Handbol Vilanova està immers en la fase pel títol de Primera Catalana per buscar l’ascens a Lliga Catalana. Els blaus van perdre dilluns contra l’OAR Gràcia per 28-33 després d’anar de més a menys. El Vilanova, tercer a la taula, va acabar pagant massa errades en atac. Va ser la seva primera derrota de la fase pel títol després de tres partits.[/su_box]