Segueix-nos

Futbol sala

L’Hurtado’s Team i el Tot Kilain, a pel títol en la Supercopa de Vilanova

El desenllaç de la competició, diumenge a Casernes

La competició acaba diumenge que ve, 4 de juliol // ASSOCIACIÓ FUTBOL SALA CASERNES

L’Hurtado‘s Team i el Tot Kilain disputaran diumenge (19.45 h) la final de la Supercopa Ciutat de Vilanova de Futbol Sala, competició que ha tirat endavant l’Associació Futbol Sala Casernes davant la impossibilitat d’organitzar la Lliga arran de la pandèmia.

La cita serà a la pista interior del pavelló de la plaça de les Casernes. Des de primera hora de la tarda es definirà el quadre d’honor del torneig al mateix escenari. A les quatre el Panteras Rosas i el Roquetes Futsal Juvenil jugaran el partit pel setè i vuitè lloc.

A un quart de sis de la tarda serà el torn dels Dansaires i l’Infinty Infinity, que pugnaran per la cinquena plaça. Abans de la final, a dos quarts de set, el Sitges FS i l’Andamial s’enfrontaran en el matx pel tercer i quart lloc.

Cap a les nou de la nit està prevista la cerimònia d’entrega de premis. L’Associació Futbol Sala Casernes ha arribat a un acord amb l’Ajuntament perquè pugui haver-hi públic al pavelló durant tota la jornada.

Les persones interessades a acudir al recinte esportiu hauran de notificar-ho amb antelació indicant el nom i cognoms i els partits que voldran presenciar amb un correu electrònic a l’adreça info@futsalvilanova.com, al perfil d’Instagram de l’associació (futsalcasernes) o per whatsapp al mòbil 646815948.

L’aforament és limitat i s’hauran de complir els protocols sanitaris anti Covid-19.

PUBLICITAT

Més a Futbol sala