Search
Close this search box.
, ,

L’Infinity i el Saba Tendals mantenen el frec a frec al capdavant de la Divisió d’Honor

L'Enxaneta supera el Bar Bruc 2 en un duel pel lideratge de Preferent

El Saba és colíder a Honor // ARXIU

L’Infinity i el Saba Tendals mantenen el frec a frec en la part més alta de la Divisió d’Honor de la Lliga de Futbol Sala Casernes Vilanova en el retorn a la competició després de tres jornades de Copa.

Tots dos equips van fer els deures en la jornada del cap de setmana passat i sumen 28 punts. L’Infinitiy va endossar un 2-13 al EG Mobles Arzua Estilistes amb un monumental Abdes, autor de set gols.

El Saba Tendals va superar Los 4 Pinos per 5-2 amb dianes de Josep Oriol Pino (2), Ricard Rodríguez, Ricard Garcia i Dídac Franco.


El Constructora MX-10 va descansar, però com passa a tots els equips que els toca parar, se li va atorgar la victòria i es manté a un sol punt dels dos primers classificats.

A Preferent L’Enxaneta va superar el Bar Bruc 2 per 5-2 en un duel pel lideratge. Els gols del triomf se’ls van repartir Joel Vargas, Paul Fernández, Sergi Tulloch, Jordi Sánchez i Arnau Bode.

[su_box title=”Definits els equips classificats per als vuitens de la Copa Panxo Bruna”]Ja es coneixen els equips que passaran als vuitens de final de la Copa Panxo Bruna després de la disputa de les tres jornades de la fase de grups. Continuen endavant en el torneig l’Andamial, l’Axerum Vilanova, el Bar Bruc 2, l’Infinity, el Finques Rius, L’Enxaneta, el Bar Diego, el Finestec Aluminios y PVC, el Palancas FC, el Saba Tendals, el Gestiona, el Constructora MX-10, el Premià Assessors, el Revestimientos Facoli, l’EG Mobles Arzua Estilistes i l’Adeslas El Prat.[/su_box]

Comparteix la notícia