Segueix-nos

Futbol

L’inici de les obres per canviar la gespa de l’Estadi i de l’Annex 1 de VNG, a prop

Falta la signatura amb l’empresa que durà a terme els treballs

La gespa de l'Alumnes Obrers es canviarà aviat // G.M.CH.

L’inici de les obres per canviar la gespa de l’Estadi dels Alumnes Obrers i de l’Annex 1 de Vilanova i la Geltrú està pendent de la signatura amb l’empresa que les durà a terme. La firma no s’hauria d’endarrerir gaire.

Segons fonts de l’Ajuntament, primer s’actuarà en l’Estadi.

“Creiem que és una millora que es notarà moltíssim. Els clubs porten molts anys demanant-la amb tota la raó”, va dir Blanca Albà, regidora d’Esports de l’Ajuntament, durant el Ple del Consistori de dilluns.

En aquest Ple, es va entrar d’urgència una moció sobre el canvi de la gespa i Albà va demanar el vot a favor per a l’actuació en els dos recintes. Es va aprovar amb els vots a favor del govern (JuntsxVNG i ERC), PSC i Cs, i l’abstenció de SomVNG, la CUP i dels regidors no adscrits.

Segons va dir Albà, tot i que l’empresa adjudicatària és ActiSport, l’entitat bancària que havia de presentar la garantia tenia deutes amb l’Ajuntament i això ha endarrerit el procediment.

Quan comencin les obres, s’haurà de buscar la solució per ubicar els equips que no puguin exercitar-se primer a l’Estadi i després a l’Annex.
Es preveu que en cada una de les dues instal·lacions s’hi estigui treballant durant quatre o cinc setmanes.

Respecte als partits hi ha dues opcions: mirar de jugar fora de casa mentre durin les obres o traslladar els compromisos afectats a altres instal·lacions de la comarca.

Tot i que el PSC va donar llum verda a les obres, el primer secretari de la formació al Penedès i el Garraf, Juan Luis Ruiz, va lamentar amb una piulada a Twitter que tot aquest procediment és un altre exemple de la manca de previsió del govern de VNG. Una actuació totalment necessària i urgent, que es durà a terme ara, de pressa i corrents, i amb les competicions ja en marxa, quan han tingut tot l’estiu’.

El projecte, inicialment, s’havia de fer abans que acabés el 2021. Després es van ajornar fins al primer trimestre de 2022 i ara el calendari està pendent de la firma amb l’empresa adjudicatària. El pressupost estimat ronda els 600.000 euros.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol