Search
Close this search box.
,

L’inici dels Jocs Esportius 2023/2024, en perill per impagaments del Consell Català

Els Consells Esportius de Catalunya reclamen una solució urgent

Els Consells Esportius es van reunir dissabte en Assemblea Extraordinària // CONSELLS ESPORTIUS DE CATALUNYA

L’inici dels Jocs Esportius 2023/2024 està en perill per endarreriments en els pagaments de les últimes tres temporades dels programes esportius del Consell Català als diferents Consells Esportius de Catalunya, entre ells el del Garraf.

La falta de finançament compromet seriosament l’accés i la pràctica de l’esport per part dels infants i joves catalans.

L’impagament repercuteix directament en la capacitat dels Consells per assumir les despeses necessàries per a l’organització de les competicions i activitats esportives, així com els salaris dels més de 1.500 tècnics i tècniques.


Mitjançant una nota de premsa cls Consells Esportius de Catalunya reclamen ‘una solució urgent per part del Consell Català de l’Esport i la Generalitat de Catalunya, competents per garantir el funcionament continuat de les activitats i evitar danys irreparables que puguin afectar l’inici de la nova temporada esportiva d’aquest setembre’.

Els 43 Consells Esportius es van reunir, dissabte, en assemblea extraordinària per tractar la falta de finançament i els endarreriments en els pagaments de les últimes temporades.

Els Consells Esportius són els responsables de la gestió i organització de les activitats esportives per a més de 200.000 infants i joves en edat escolar a tot Catalunya.

Comparteix la notícia