L’Intersport Olària Samà clou l’any amb un meritori triomf contra el Molins

El Ferroli Ribes també guanya en el darrer partit del 2021

Jaume Torres encara un jugador del Molins // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

L’Intersport Olària Samà va tancar l’any d’una manera brillant tot derrotant el Bàsquet Molins, segon a la taula, per 65-62.

Tot i el potencial del rival, els vermells van portar la iniciativa en el primer quart (21-13) i van mantenir la renda en el segon (16-17) per arribar al descans set punts amunt (37-30). El domini en el rebot i una bona defensa estaven empenyent el Samà.

L’estira-i-arronsa del segon període va seguir a la represa, però l’avantatge que l’equip vilanoví havia aconseguit en els primers 10 minuts va acabar dictant sentència.

El lideratge de Sergi Liao i de Jaume Torres i el joc sota cistella d’Arnau Pérez van ser fonamentals per als d’Adrià Pinyol. El Samà diu adéu al 2021 en la cinquena plaça amb set victòries i tres derrotes al grup 4 de Primera Catalana.

També va acomiadar l’any amb un triomf el Ferroli Ribes, que es va desfer del Manyanet Molins per 65-78.

Els blaus van anotar amb facilitat tant de tres com de dos, tot i que li costava córrer en una pista difícil. Al descans guanyava el Ribes per 23-39.

En la segona meitat el Manyanet va pujar la intensitat i va retallar l’avantatge fins als quatre punts. Tanmateix, els d’Arnau Martrat van reaccionar per tornar a eixamplar les diferències fins al 65-78 final.

Els blaus marxen de vacances en dinàmica ascendent. Ho fan en la vuitena plaça amb cinc triomfs i cinc derrotes.