Search
Close this search box.

L’Intersport Olària Samà doblega el Morell i suma el segon triomf seguit

El Surtidor Samà també venç i el Ferroli Ribes cau a la pròrroga

L'Intersport Olària Samà encadena dos triomfs // CB SAMÀ

L’Intersport Olària-Samà va sumar el segon triomf seguit al grup 3A de Primera Catalana amb un ajustat 73-74 la pista del Morell.

Els de Joan Pozo van jugar amb intensitat i amb el convenciment de guanyar. Tot i estar fins a tres vegades per sota del marcador en el darrer minut, el Samà no va deixar de creure en la victòria i va tenir la recompensa. Els vermells van donar el do de pit, malgrat les baixes que arrossegava.

L’equip vilanoví va marxar al descans guanyant de quatre punts (34-38) i va saber competir quan més va pressionar l’equip local per imposar-se pel 73-74 final.


El SurtidorSamà, per la seva part, continua intractable a la Primera Catalana femenina i va sumar la cinquena victòria en cinc partits al grup 3A amb un 39-56 a la pista del Vedruna Gràcia.

Les de Rubén Tenor van tenir una bona posada en escena i van obrir un forat de 10 punts en el primer període (4-14). El Vedruna Gràcia va buscar la rèplica en el segon quart tot abaixant el ritme del joc, però va seguir manant el Samà amb un parcial d’11-16.

Havia anat de menys a més l’equip local i el tercer període es va resoldre amb un 13-13. Tanmateix, les vermelles sempre van anar un pas per endavant fins al 39-56 definitiu.

[su_box title=”Derrota del Ferroli Ribes a la pròrroga” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El Ferroli Ribes va perdre per 86-83 a la pista dels Monjos en un partit ple d’alternatives que es va decidir en la pròrroga. Els d’Arnau Martrat, sense Chiff ni Martí per lesió, van tancar el primer període només tres punts per sota (21-18), però van respondre amb un 15-19 en els segons 10 minuts per marxar al descans un punt amunt (36-37). L’estira-i-arronsa va seguir en els dos últims quarts. Els blaus no van saber gestionar un avantatge de set punts en el darrer minut. Els Monjos van acabar forçant el temps extra, on les faltes van condicionar massa el Ribes, que va cedir pel 86-83 final.[/su_box]

Comparteix la notícia