Search
Close this search box.

L’Intersport Olària Samà femení avança en la pretemporada amb un ‘stage’ i dos amistosos

Òscar Andreu: "El camí és el normal dins d'aquestes setmanes de preparació"

El Samà està en plena pretemporada // CB SAMÀ


L’Intersport Olària Samà femení continua preparant l’estrena en la nova Supercopa, previst per al 17 de setmbre. L’equip ja ha disputat dos amistosos i va dur a terme un ‘stage‘ per fer grup i treballar a la muntanya.

Les jugadores d’Òscar Andreu estan en ple període d’adaptació a les noves demandes del míster, assimilant els nous conceptes i posant-se a punt.

Quant als partits, el 27 d’agost el Samà va jugar a Manresa contra un equip confeccionat per pujar a Lliga Femenina 2. Encara amb el xip de lstage‘, l’equip va sortir adormit i va rebre un parcial inicial de 14-0. Les vermelles van millorar amb el pas dels minuts, malgrat acabar perdent per 58-36.

Diumenge passat, el Samà van enfrontar-se a l’Espanyol i va guanyar d’un punt: 41-40. El rival era un equip de Copa amb molt bon ritme de pilota i amb una gran intensitat defensiva. Tot i vèncer, les vermelles es van mostrar irregulars i amb falta de decisió de cara a cistella.

Segons el tècnic, Òscar Andreu, “el camí és el correcte i el normal dins d’aquestes setmanes de preparació per arribar al primer partit de la Lliga amb garanties de competir bé”.

Comparteix la notícia