Search
Close this search box.

L’Intersport Olària Samà femení clou l’aventura a Super Copa perdent a la pista del líder CEJ L’Hospitalet

Les d'Òscar Andreu estaven descendides des de l'anterior jornada

L'Intersport Olària Samà femení ha descendit // ARXIU

Punt final a l’aventura de l’Intersport Olària Samà femení en la nova Super Copa. Les d’Òscar Andreu, descendides des de la jornada anterior, van cloure el campionat perdent per 65-32 a la pista del líder CEJ L’Hospitalet.

Un parcial de 18-10 en el primer quart va deixar clar que el CEJ L’Hospitalet no es volia deixar sorprendre. Les diferències encara es van incrementar més en el segon període, saldat amb un 16-4 per a les locals. El Samà va millorar després del descans, però va tornar a diluir-se en l’últim quart fins al 65-32 definitiu.

El Samà ha tancat la Lliga amb un balanç de sis victòries i 20 derrotes. Tot i el descens a Copa Catalunya, l’aprenentatge i l’experiència que han assolit les d’Òscar Andreu és inqüestionable. La qualitat dels rivals ha fet que la temporada hagi estat molt exigent per al conjunt vilanoví, integrat per jugadores de la casa.

L’Intersport Olària Samà masculí, per la seva part, amb la permanència assegurada a Copa Catalunya, tancarà la Lliga aquest dissabte (19.45 h) tot rebent l’UB Mir. Tots dos porten un balanç d’11 victòries i 14 derrotes.

Comparteix la notícia