Search
Close this search box.

L’Intersport Olària Samà femení es retroba amb la victòria després de vuit derrotes consecutives

Les d’Òscar Andreu guanyen el cuer Prat-Montibello per 64-54

L'equip va recuperar el somriure després de vuit derrotes seguides // DANI XIMENES

L’Intersport Olària Samà femení es va retrobar amb el triomf, dissabte passat, després de vuit jornades consecutives sense guanyar. Les d’Òscar Andreu, antepenúltimes, van fer els deures i es van imposar al cuer Prat-Montibello per 64-54.

El Samà tenia clar que no podia desaprofitar l’oportunitat de reconciliar-se amb la victòria a costa del darrer classificat i, esperonat pel públic, va anar a totes des del salt inicial.

La resistència de les visitants, dures en defensa, va durar 10 minuts. El primer quart va acabar amb empat a 14, però en els dos següents les de color bordeus van marcar les diferències amb parcials de 17-8 i de 19-6.

L’encert en els triples va ser una de les claus del triomf del Samà, que no vencia des de la setena jornada. De fet, gràcies als tirs de tres punts, les d’Òscar Andreu van anivellar el marcador en el primer període i van agafar la inèrcia que les va impulsar cap a la victòria. Anna Palacios va destacar amb 17 punts i un 21 de valoració.

El conjunt vilanoví es manté en l’antepenúltima posició de Supercopa ara amb un balanç de quatre victòries i 12 derrotes. Després de Carnaval, les de color bordeus intentaran millorar aquest bagatge.

Comparteix la notícia