Search
Close this search box.

L’Intersport Olària Samà femení ja prepara la nova temporada a Supercopa

És una nova categoria que se situa per sobre de Copa Catalunya

L'Intersport Olària Samà femení està en marxa des de dilluns // CB SAMÀ


L’Intersport Olària Samà femení ja està en marxa de cara a la temporada 2023/2024. Les vermelles, amb el nou tècnic Òscar Andreu al capdavant, van començar la pretemporada dilluns.

L’equip competirà en la Supercopa, la nova categoria que se situa per sobre de Copa Catalunya.

Anna Palacios, Vinyet Garcia i Mireia Creixell s’han unit a la llista de jugadores que han renovat per un any més. Ja en formaven part Júlia Bartlett, Marina Pérez, Gemma Miró i Laia Torres.

“Hem renovat tot l’equip del curs passat. De mica en mica anirem anunciant la resta de noms. Tinc la plantilla completa a 12 fitxes”, diu Òscar Andreu.

“Apostem pel bloc perquè són de la casa i estan rendint de meravella. Només contemplaríem l’opció de fitxar alguna jugadora de fora si ens sorgís una bona oportunitat”, continua.


Òscar Andreu, també director d’operacions del club, ja va dirigir el Sènior femení del Samà de 2014 a 2017 assolint un ascens de Primera a Copa Catalunya.

Amb la nova Supercopa, el tècnic admet que “hi haurà un punt més d’exigència, tot i que repetim la majoria d’equips. Haurem de tenir en compte els equips que baixen de Lliga Femenina 2”.

L’Intersport Olària Samà femení debutarà a la Lliga el 17 de setembre a la pista del Sertrans Sant Adrià.

Comparteix la notícia