Search
Close this search box.

L’Intersport Olària Samà femení s’estrena amb una derrota a la Supercopa

Les d'Òscar Andreu perden per 51-41 a la pista del Sertrans Sant Adrià

Laura Mateos, amb la pilota, davant d'una jugadora del Sant Adrià // @IAMDANIXIMENES

L’Intersport Olaria Samà femení no va poder guanyar en el debut a la nova Supercopa. Les d’Òscar Andreu van caure diumenge per 51-41 a la pista del Sertrans Sant Adrià.

La dedicació de totes les jugadores en el curs anterior, amb Rubén Tenor al capdavant, van portar-les a poder obrir les portes de la nova categoria.

Malgrat jugar a domicili, les de color bordeus, que vestien de blanc, van tancar el primer quart sis punts per sobre (8-14) i van continuar manant en l’electrònic al descans (26-23).


Les samistes estaven dominant el rebot defensiu en un enfrontament amb pocs punts, ja que no es va llençar molt a cistella.

En el tercer quart es va torçar el partit per al Samà. Les de la capital del Garraf van perdre la direcció del partit a causa de la lesió de Laia Torres, que va patir un fort cop al braç.

Això, sumat al poc encert, va fer que el Sertrans Sant Adrià es posés per davant en el marcador (10-5 i 18-10 en els dos últims quarts).

La dinàmica del matx havia canviat i les jugadores d’Òscar Andreu es van veure superades per les locals fins al 51-41 definitiu.

Comparteix la notícia