L’Intersport Olària Samà i el Ferroli Ribes repeteixen derrotes en la jornada 2

Els de la capital del Garraf cauen en la pròrroga

L'Intersport Olària Samà va quedar-se sense premi // CB SAMÀ

Nova doble derrota dels dos equips del Garraf de Primera Catalana. L’Intersport Olària Samà va perdre dissabte per 75-80 contra el Tecla Sala a la pròrroga.

Els visitants van ser millors en el primer quart, que es van endur amb un parcial de 12-21.

La reacció del Samà va arribar en el segon període gràcies als triples d’Arnau Pérez i a una millora ostensible de l’equip en els rebots ofensius i en els contracops.

Al descans, els de la capital del Garraf perdien per només un punt: 32-33.

Els visitants van recuperar la iniciativa en el tercer període (12-18), però el Samà no es va arronsar i va acabar forçant la pròrroga amb un parcial de 20-13 en el darrer quart. En el temps extra, un parcial d’11-16 dels visitants va decidir el matx.

El Ferroli Ribes, per la seva part, va caure, també dissabte, a la pista de l’Àguiles Plasfoc per 75-60.

Els blaus van anar de més a menys. Després de dominar els dos primers quart –guanyaven per 25-34 al descans–, van veure com els locals els menjaven terreny.

L’Àguiles es va endur el triomf amb un parcial de 32-15 en el darrer període.

En la tercera jornada el Samà visita el Gavà (dissabte, a les sis de la tarda) i el Ribes juga a la pista del Sant Andreu (diumenge, a dos quarts de sis de la tarda).