Search
Close this search box.

L’Intersport Olària Samà masculí certifica la tercera victòria consecutiva

Els d'Adrià Piñol superen el Vedruna Gràcia per 74-52

Àngel Escrig va destacar amb 20 punts en les files del Samà //@IAMDANIELXIMENES

L’Intersport Olària Samà Vilanova va guanyar dissabte l’Squadra Pizza Vedruna Gràcia per 74-52 i va sumar la tercera victòria seguida.

D’entrada, el Samà no van saber implantar una zona defensiva forta i el rival va estar molt còmode amb pilota. Aquestes facilitats van fer que el Vedruna tanqués els primers 10 minuts un punt al davant (14-15).

A partir del segon quart els de Piñol van millorar el to defensiu i van anul·lar els jugadors més potents dels visitants per poder remuntar amb un parcial de 22-9. Els de color bordeus jo no van deixar de portar la iniciativa.


El Vedruna Gràcia va mantenir-se dins del matx en el tercer període (14-14), però el Samà va acabar incrementant les diferències en el darrer quart gràcies a un 24-14. En les files del conjunt vilanoví va destacar Àngel Escrig amb 20 punts.

“És una victòria molt important perquè referma el bon moment d’aquestes últimes setmanes. Actualment, som el millor equip defensiu de la lliga i cal continuar així”, va dir el tècnic Adrià Piñol després del partit.

Amb aquesta victòria, el Samà es col·loca cinquè amb quatre victòries i tres derrotes.

[su_box title=”L’Intersport Olària Samà femení perd contra el SESE”]Pitjor van anar les coses a l’Intersport Olària Samà femení, que continua lluitant per agafar el to de la Supercopa femenina. Aquest cop les d’Òscar Andreu van perdre per 40-50 contra el SESE al pavelló Isaac Gálvez. La falta d’encert en el tir va condemnar les de color bordeus en els dos primers quarts (8-14 i 6-11). Això va fer que anessin massa a remolc de les rivals, que van saber jugar amb el marcador a favor fins al 40-50 definitiu. El Samà és tercer per la cua amb tres triomfs i cinc derrotes.

L'Intersport Olària Samà femení perd contra el SESE

Pitjor van anar les coses a l’Intersport Olària Samà femení, que continua lluitant per agafar el to de la Supercopa femenina. Aquest cop les d’Òscar Andreu van perdre per 40-50 contra el SESE al pavelló Isaac Gálvez. La falta d’encert en el tir va condemnar les de color bordeus en els dos primers quarts (8-14 i 6-11). Això va fer que anessin massa a remolc de les rivals, que van saber jugar amb el marcador a favor fins al 40-50 definitiu. El Samà és tercer per la cua amb tres triomfs i cinc derrotes.

Comparteix la notícia