Search
Close this search box.

L’Intersport Olària Samà masculí, en plena preparació del debut a Copa Catalunya

Els d'Adrià Piñol mantenen el bloc de l'ascens

Arnau Carreras continuarà sent un dels líders de l'equip // CB SAMÀ

L’Intersport Olària Samà tancarà diumenge la segona setmana de pretemporada. Ho fa amb la vista posada al debut a la Lliga en Copa Catalunya del pròxim 23 de setembre.

Els vermells venen d’aconseguir l’ascens després d’una enorme campanya passada i mantenen el bloc. Ha tornat al club el pivot Carles Artigas (CB Ribes) i hi ha hagut tres baixes: Arnau Pérez, David Estebanez i Bernat Zambrano.

La resta són els mateixos de l’ascens (Oriol Garcia, Arnau Carreras, Pol Rosal, Pau Borjas, Jaume Torres, Elies Velasco, Iván Trenado, Sergi Liao, Ángel Escrig i David Perat) i això fa que les bases del grup estiguin molt consolidades.

“Venim d’una temporada molt llarga i hem dissenyat una pretemporada més curta en la qual també estem donant protagonisme a jugadors júniors i del Sènior B”, assenyala el tècnic Adrià Piñol.


Sobre la nova categoria, el míster admet que “jugar a Copa Catalunya són paraules majors. Qui ens havia de dir que en tres anys estaríem en aquesta categoria. Ens trobarem rivals més experimentats i amb més encert”.

Preguntat per objectius, Piñol diu que “prefereixo no posar-me’n. Hem d’anar jornada a jornada i a veure on ens posa la categoria. L’any passat en aquests moments no ens pensàvem on vam arribar. Així que mantenim la filosofia”.

No els va anar gens malament. El Samà va assolir l’ascens i va quedar campió de Primera Catalana. Aquest cap de setmana els samistes reben l’Olesa, de Supercopa (dissabte, 18.45 h), i l’AESE, de Primera Catalana (diumenge, 11.00 h) en dos compromisos de preparació.

Comparteix la notícia