L’Intersport Olària Samà masculí fa els deures tot guanyant (70-53) el Torreforta

El Ferroli Ribes perd contra els Monjos per 54-63

El Samà continua com a líder sòlid del grup 2 de Primera Catalana // GERARD CANTERO

L’Intersport Olària Samà masculí continua sòlid al capdavant del grup 2 de Primera Catalana. Dissabte passat va sumar la dinovena victòria del curs amb un còmode 70-53 contra el Torreforta, equip de la zona baixa.

Els d’Adrià Piñol van firmar un bon primer quart i van arribar al minut 10 amb set punts d’avantatge. Tanmateix, en el segon període va reaccionar el Torreforta i va endur-se el parcial per 15-21 per arribar al descans només dos punts per sota (32-30).

Estava avisat el Samà, que va posar les coses al seu lloc a la represa amb un esplèndid parcial de 27-7 en el tercer quart. Tot i que els visitants van tornar a créixer en el darrer període (12-16), els de la capital del Garraf no van haver de patir pel marcador final.

El Ferroli Ribes, per la seva part, va perdre per 54-63 contra els Monjos. El matx va ser equilibrat, amb lleugers avantatges per als visitants (17-19 i 11-13 en els dos primers quarts).

Després del descans els Monjos va aconseguir ampliar la renda amb un parcial de 10-15 en el tercer període. El Ribes va equilibrar les forces (16-16) en l’últim quart, però no va poder aixecar el desavantatge que duia a la motxilla.

[su_box title=”Derrota del Samà femení en un matx molt equilibrat “]L’Intersport Olària Samà femení va perdre diumenge a la pista del Joventut Les Corts per 47-44. El matx va ser molt equilibrat. Al descans el marcador era d’empat a 28 i les taules van continuar en el tercer període amb un parcial d’11-11. Les locals van acabar marcant les diferències tot imposant-se per 8-5 en l’últim quart. Les de la capital del Garraf van setenes a la taula de Copa Catalunya.[/su_box]