Segueix-nos

Bàsquet

L’Intersport Olària Samà masculí guanya (94-78) el Morell en el debut a la Lliga

Els vermells van de menys a més i marquen les diferències en l’últim quart

Elies Velasco lluita per la pilota amb un jugador del Morell // CB SAMÀ

L’Intersport Olària Samà masculí va superar dissabte un combatiu Morell (94-78) en el debut a la Lliga al grup 2 de Primera Catalana. Els vermells no van poder manar en el partit fins després del descans.

L’inici del partit va estar marcat pels nervis, com si es tractés del primer dia de classe. Estava imprecís el Samà i el Morell se n’aprofitava per agafar la iniciativa amb encert des de la línia de tres.

Al final del primer quart els visitants guanyaven per 19-23. Va millorar el Samà després del minut 10, però la intensitat que hi posava Morell va ajudar-lo a continuar per davant: 41-50 al descans.El decorat va canviar a partir del descans. La xerrada tàctica de Piñol al vestidor va servir perquè el Samà, definitivament, fortifiqués la defensa. L’equip va jugar amb més rapidesa i es va entonar en la recuperació de pilotes.

L’avantatge que duia el Morell es va reduir als quatre punts al final del tercer quart (64-60) i el Samà va acabar marcant les diferències en els últims 10 minuts amb un clar parcial de 34-14.

Elies Velasco i Arnau Carreras, els dos fitxatges que ha fet el Samà per aquesta temporada, van ser els màxims anotadors de l’equip amb 20 i 17 punts, respectivament.


PRÒXIM PARTIT:
Pallejà-Intersport Olària Samà
Diumenge, 2 d’octubre (17.45 h)

PUBLICITAT

Més a Bàsquet