L’Intersport Olària Samà masculí guanya a Salou amb un enorme Sergi Liao

El Ferroli Ribes continua sense arrencar i perd a casa

Sergi Liao, en una imatge d'arxiu // CB SAMÀ

L’Intersport Olària Samà masculí es manté al capdavant del grup 2 de Primera Catalana després d’obtenir, diumenge passat, una treballada victòria per 76-86 a la pista del Salou Bàsquet Teresianes.

Els locals van dur la iniciativa en els dos primers quarts amb parcials de 21-20 i 22-15 per deixar un 43-35 en l’electrònic a la mitja part.

La reacció del Samà va arribar en la segona meitat. Els vermells van trobar la manera de retallar diferències a partir del minut 20 i va arribar al final del tercer quart a només dos punts del Salou (61-59).

En l’últim període, els de la capital del Garraf van confirmar que anaven llançats i es van apuntar el triomf amb un parcial final de 18-24.

Sergi Liao, amb 32 punts i quatre triples en 34 minuts de joc, va ser el millor jugador del Samà.

El Ferroli Ribes, tercer per la cua, continua sense arrencar i dissabte va perdre per 70-83 contra el Cornellà. El matx es va mantenir igualat fins al final del tercer quart, quan el marcador era d’empat a 53.

Els visitants van marcar les diferències en el darrer període amb un parcial de 17-30.

El tècnic Arnau Martrat, a través de les xarxes socials del club, agraïa el suport de l’afició i apel·lava a fer pinya entre tots per tirar endavant. ‘Junts aconseguirem trencar la mala dinàmica’, escrivia.

[su_box title=”Derrota de l’Intersport Olària Samà femení”]L’Intersport Olària Samà femení va perdre diumenge contra el Draft Gramenet per 75-50. Les locals van comandar el marcador en els dos primers quarts per marxar al descans amb 12 punts d’avantatge. En el tercer període el parcial va ser de 15-15 i el Draft Gramenet va confirmar el triomf amb un 20-7 en l’últim quart. Anna Carbonell (14 punts) va ser la millor jugadora del Samà, vuitè a la taula de Copa Catalunya.[/su_box]